Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


ÚJRA NYITUNK!
Ünnepeljen velünk!
2011-11-28

Kedves hűséges és új látogatóink!

Sok szeretettel hívjuk és várjuk önöket 2011. december 4-én, vasárnap, 11:30h-tól az "újranyitását" ünneplő Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba!

A programok 11.30 és 18.00 óra között várják az érdeklődőket!

Ezen a napon a kiállítások és a programok díjmentesen látogathatók!

A várva várt eseményre számos programmal készülünk. A Palinta Társulat Varázsputtony c. mikulási műsorával kezdődik a családi nap, majd 13h-kor nyílik a mesesarok, ahol olyan Zórád Ernő művekből tartunk diavetítést, mint a Háry János; János pap országa; Morgó mackó kalandjai; Nyuszi Pista kalandjai; Jancsi, a csacsi és Winnetou. Közremûködnek hangfelvételrõl: Szabó Gyula, Bubik István, Láng József és személyesen Járvás Éva színmûvésznõ. 15h-kor a Meseposta szervezésében érkezik a Szeleburdi Meseszínház a Bogi, Levi, Pötyi és az elveszett bélyeg c. színdarabbal.

Az egész nap tartó gyermekfoglalkozás keretében óriás kirakó Zórád-rajzokkal, mesekocka Zórád-figurákkal, diarajzolás, képregény-színezés és -rajzolás, valamint adventi ajándékkészítés várja a kicsiket. A Meseposta UV-lámpás kódfejtéssel, térképes és memóriajátékkal vonzza az érdeklődőket.

Az „adventi éléskamrában”  forralt bort, túrós csuszát, kadarkát és málnaszörpöt halmoztunk fel.

Végül, ha már minden múzeumi programot kipróbáltak a látogatók és szívesen átélnék Óbuda régi tempóját, akkor Krúdy hangulatát idéző fiákeren is kocsikázhatnak a macskaköves utcácskákon.
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: