Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


Évszázados tradíciók – A Dr. Oetker múltja és jelene
időszaki kiállítás Jánossomorján
2014-09-20

A Dr. Oetker Kft. és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum közös időszaki kiállítása a Jánossomorjai Helytörténeti Gyűjteményben.

"Kedves Látogató!

Ön bizonyára jól ismeri a Dr. Oetkert. Számtalanszor találkozott a jellegzetes márkajellel termékeink csomagolásán, talán receptjeink között is van már sok kedvence. De tudta Ön, hogy a Dr. Oetker név mögött egy százhúsz éves hagyománnyal rendelkező családi vállalkozás húzódik, melynek gyökerei a németországi Bielefeld városába nyúlnak vissza? És azt, hogy a vállalat voltaképpen az első márkás termékeket forgalmazó cégek egyike? Manapság nagyon sok márkás árucikkel találkozunk nap mint nap. De mi teszi éppen a Dr. Oetkert olyan különlegessé?

E szép kiállítás keretein belül egy időutazásra invitáljuk Önt! Legyen társunk egy úton, mely Magyarország egyik legpatinásabb márkájának fordulatos múltját mutatja be. Sok-sok érzelmet és olyan kalandokat ígérünk, melyeket csakis az elmúlt száz év kínálhatott.

A Dr. Oetker évszázados múltja az új iránti állandó törekvés története is. A forradalmi sütőport  megannyi sikeres újítás követte, a Dr. Oetker termékek pedig nagyon hamar renomét szereztek Németországon túl is. Az elsők között Magyarországon – még az Osztrák-Magyar Monarchia határain belül – több mint száz esztendővel ezelőtt jelentek meg a klasszikus portékák. Nagyszerű érzés a közös családi étkezések részévé válni, a házi sütés szép hagyományát ilyen hosszú időn át ápolni. Kitartó hűségüket megköszönve ezért hadd ajánljuk figyelmükbe aktuális receptesfüzeteinket is.

Jó szórakozást és édes perceket kívánunk Önnek!"

 

Jánossomorjai Helytörténeti Gyűjtemény
9241 Jánossomorja, Szabadság utca 24.
Telefon: +36-96/225-003
Web: http://janossomorja.hu/helytorteneti_gyujtemeny

Nyitva:
szerda, péntek: 10:00-18:00; szombat: 10:00-14:00
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: