Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


„TE IS...?”
Múzeumok Éjszakája 2015 pályázat
2015-06-22

Idén június 20-án rendezi meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága a Múzeumok Éjszakáját. Az eseményhez kapcsolódva az Államtitkárság felkérésére a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum három kategóriában pályázatot hirdet. A kiírások célja a program látogatói körének és ismertségének további bővítése, illetve a programot megelőző kommunikációs kampány elérési körének kiszélesítése.

Kategóriák:

1. „Te is eljönnél?” – Reklámspot-pályázat

A Múzeumok Éjszakája sok százezer ember számára kihagyhatatlan júniusi program. Ám szeretnénk, ha még többen „rajonganának” érte, megosztanák az élményt és a hangulatot. Tegyék ezt egy legfeljebb 90 másodperces videó formájában, amely biztosan kedvet ébreszt másokban is, hogy csatlakozzanak a Múzeumok Éjszakája kedvelői táborához!

2. „Te is így láttad?” – Fotópályázat

Várjuk azokat a fotókat, amelyeket a korábbi években az esemény éjszakáján a múzeumokban vagy azok környezetében készítettek, és amelyek átadják a rendezvény különleges hangulatát.

3. „Te is megvennéd?” – Termékfejlesztési pályázat

A Múzeumok Éjszakáját kedvelők közül sokan szívesen vásárolnának, viselnének és használnának olyan termékeket, amelyek felidézik az év legrövidebb éjszakájához kapcsolódó kulturális programsorozatot. Ezért ebben az évben termékfejlesztési pályázatot írunk ki. Azok a munkák, amelyek a zsűri döntése alapján a legjobbaknak bizonyultak, várhatóan 2016-ban már megvásárolhatóak lesznek a résztvevő múzeumok és webshopjaik kínálatában.

 

A pályázati kiírások ITT olvashatók.

 

 Ugye TE IS pályázol? Várjuk a munkákat!

 

EMMI Kultúráért Felelős Államtitkársága

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Magyar Turizmus Zrt.
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: