Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


Játék Bazár
ingyenes családi délután
2015-10-24

2015. október 24., szombat, 14.00-18.00

Egész délután gyerekprogramokkal, bábelőadással várunk kicsiket és nagyokat.

14.30 és 16.30-kor: Nevesincs – Varga Luca bábelőadása

Nevesincs, a kis indián lány nagy kalandos utazásba kezd, hogy megtalálja a nevét. Mindenkinek testre szabott neve van, csak éppen neki nincs. Nagyon szomorú. Az öreg bölcs indiántól a következő instrukciót kapja: “Mindenkiben él egy virág, abban egy szó rejlik. Találd meg a virágod, megtalálod a neved!”. Így hát barátjával elindulnak megkeresni azt a bizonyos virágot. Az út telis-tele van veszéllyel. Vajon sikerül nekik megtalálni Nevesincs nevét? Az előadáson kiderül!

14.00-18.00 között

Papírbáb készítés – Fedezd fel magadban a kreativitást és készítsd el saját papírbábodat! Nem mozdul a keze, lába? Elő a zsineget és a jancsiszeget!

Ki vagyok én a Játékok Birodalmában? – Ha megnézted az Életünk a játék kiállítást, utána már könnyedén kitalálod a játszótársaid segítségével, hogy melyik játék képét erősítettük rád. Gyere és játssz velünk!

Játékok kipróbálása – Társasjátékok, kártyajátékok, építőjátékok várják, hogy megismerkedj velük. Akár hozod a barátaidat is, akár itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk, hogy jó hangulatban telnek majd az órák. A társasjátékok megismerését a homoludens.hu Egyesület játékmesterei segítik.

Használt játékok börzéje – Meguntad vagy kinőtted a játékaidat? Hozd el őket a börzénkre és teremts lehetőséget valaki másnak, hogy ő is feledhetetlen élményeket szerezzen velük! (Asztalfoglalás: Kiss Hajnalka – 1/375-6249, kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com)

A belépés díjtalan!
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: