Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Kultea


Nők Óbudán
Közös Nőnap az óbudai múzeumokban
2016-03-08

Az óbudai múzeumok – Aquincumi Múzeum, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Kassák Múzeum, Goldberger Textilipari Gyűjtemény – 2016. március 6. és március 10. között közös nőnapi rendezvénysorozattal és ingyenes belépéssel várják az érdeklődőket.

Nőnap alkalmából március 8-án minden hölgy látogatónk ingyenesen léphet be múzeumunkba, mellyel az összes kiállításunk megtekinthető. 17 órától kizárólag hölgy vendégeink számára az Édes emlékek című ingyenes programmal készülünk.

 
17.00: Édes emlékek
A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT, ERRE A PROGRAMRA MINDEN HELY BETELT.

Mit kérdezne, ha beszélgethetne egy száz évvel ezelőtt élt cukrászmesterrel? Szeretné tudni, mit készített napi harminc kiló csokoládéból? Hogy mit gondolt, amikor meglátta az első Dobos tortát? Vagy hogy ki volt a példaképe, aki a saját öklével verte szét a puncsos mignonokat, ha azok nem voltak megfelelő árnyalatúak? Látogasson el hozzánk, és barátságos cukrászmesterünk a századfordulóról úgy mutatja meg vendéglátás-történeti kiállításunkat, ahogy még nem láthatta.

(A program időtartama: 60 perc)

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: Kiss Hajnalkánál az 1/375-6249-es telefonszámon, vagy a kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com e-mail címen.

 

További programok:
(rákattintva nagyobb méretben olvasható)

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
1036 Budapest, 
Korona tér 1.
(volt Dugovics Titusz tér)
Tel.:375-62-49
Fax.:269-54-28
e-mail: mkvm@iif.hu

Megközelíthető a 206-os és a 86-os busszal (Kiscelli u.), az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel (Szentlélek tér)
Fenntartó intézmény: